HTML

Azok a Zemberek

Arról, hogy mit akarok, mire hatalmazok fel, mire kérek fel, én, a Zemberek.

Kis esti abszurd

2011.03.04. 17:40 azokazemberek

Levél a múltból

Címkék: mtv kormány kdnp levél semjén rudi

Dr. Semjén Zsolt örök értékeket tartalmazó levelét (teljes egészében olvasható pl. itt) citálnám ide, igazán figyelemre méltó előrelátás tükröződik a megfogalmazásból. A vastagbetűs kiemelés természetesen tőlem van, hogy rugalmasan alkalmazható legyen a levél, ha netán a mindenkori TV elnöknek akarunk levelet írni.

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

 [ide gépelje az aktuális sérelmét]

 

 Úgy ítélem meg, mindemögött tudatos politikai lejárató szándék, vagy nagyon súlyos műsorkészítői szakmai hiba, illetve az ezt jóváhagyó szerkesztő vétkes mulasztása áll. Joggal elvárható az adófizetők pénzéből fenntartott Magyar Televíziótól, hogy a pártatlan és kiegyensúlyozott tájékoztatás elvét maradéktalanul érvényesítse egy országgyűlési képviselőcsoporttal rendelkező párt tevékenységéről, vezetőinek személyéről, képviselőinek megnyilatkozásairól naprakész információkkal rendelkezzen.

 

 Csak remélni merem, hogy a Magyar Televízió számára biztosított több milliárd forintos kormánygarancia nem csupán a kormányfő rendkívüli megnyilatkozásainak közvetítését, hanem az ellenzék tevékenységéről szóló korrekt beszámolók elkészítésének kiadásait is fedezi. Ezúton kérem Elnök Urat, haladéktalanul igazítsa helyre az említett adásban elkövetett súlyos hibát. A jövőben minden rendelkezésünkre álló eszközzel jogorvoslatot fogunk keresni a KDNP jó hírnevét 

Hab a tortán, hogy a jobbiknál is megtalálható kis videó rögtön azzal kezd, hogy a lakájlelkű Napkeltét bojkottálják az urak, mivel az elfogult a kormány irányában. (Vesd össze: Tájékozottság)

Hejj, keresztények! Ha ezt Jézus látná...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokazemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr82710497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása