HTML

Kis esti abszurd

2010.12.15. 09:18 azokazemberek

Tájékozottság

Címkék: mti független médiatörvény belénessy

Úgy tűnik, amikor ráikszeltem a kétharmados forradalmárok szépséges társaságára, akkor ezzel azt is jóváhagytam, hogy a tájékoztatást csak egy forrásból és azt is cenzúrázva kapjam.

Belénessy Csaba egy olyat bírt nyilatkozni - mint az MTI új vezérigazgatója -, hogy csak kapkodtam a levegőt, mert nem hittem a szememnek:

„Az nem megy, hogy elfogadjuk a tisztséget, majd szembeszegülünk a megbízóval [...] egy közszolgálati médium legyen lojális a kormányhoz és tisztességes az ellenzékhez".

Csaba, kérem. A lojalitást már a pécsi Dunántúli Naplóban közreadott hetvenes-nyolcvanas évekbeli, az akkori kormánypártnak (csak egy volt) meglehetősen kedves cikkekkel sikerült megalapozni, így miért lenne kérdéses, hogy most a másik oldalnak is olyan széles nyelvcsapásokkal sikerül alámenni. A Lánchídban persze már sikerült bizonyítani, kipróbálatlanul mégsem kerülhet az MTI élére senki, nemde?

Itt hívnám fel akkor a figyelmet arra a tényre, hogy a tájékoztatásnak FÜGGETLENNEK kell lennie.

Álomvilágban élek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokazemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr842516979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása