HTML

Azok a Zemberek

Arról, hogy mit akarok, mire hatalmazok fel, mire kérek fel, én, a Zemberek.

Kis esti abszurd

2011.02.15. 23:29 azokazemberek

Az evangélium mindenkinek jár

Címkék: média mti hírügynökség független médiatörvény lex fühü

Már tárgyaltuk nem is olyan régen a témát, de a kormány-lojális és ellenzék-tisztességes MTI most új fejezetet nyitott. A közpénzből kozmetikázott hírek egyaránt el kell, hogy jussanak öreghez és fiatalhoz, munkáshoz és paraszthoz, méghozzá ingyen! Kis paca az ingen, hogy a Televizió üzembentartási díj azért még létezik, tehát mégsem ingyen van. (Nem, az, hogy az országgyűlés felhatalmazta a kormányt, hogy vállalja át a díjat, attól még nincs ingyen, pusztán nem közvetlenül fizeti mindenki, hanem az adófizetők fizetik mindenkinek. Az senki nem gondolja szerintem, hogy a kormány tagjai, mondjuk Szíjgyártó Petya a kétmiskából és Gárda Gábor fizeti be a díjat egymással karöltve a parlament pénztáránál mindenki helyett, miközben a többiek sorban állnak.)

Szóval a közpénzből előállított hírek mennyei mannaként csuroghatnak a nép egyszerű gyermekeinek ajkain, miközben a gonosz piaci szereplők árulhatják a rohadt, képmutató híreiket jó drágán. Persze, aki nem megy tönkre ebben rövid időn belül, azt majd a médiahatóság megkínálja párszor százmilliós büntivel, és jobb létre szenderülnek majd maguktól. Braun Róbertnek és társainak meg jelentsen a TASZSZ, lássák már be, hogy nem akarnak ők itthon FÜGGETLEN HÍREKET csinálni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokazemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr932664286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása