HTML

Kis esti abszurd

2010.11.25. 15:16 azokazemberek

Az új akcióterv

Címkék: orbán fidesz kormány kdnp alkotmány nemzeti schmitt akcióterv matolcsy

 Egy új zember, Blaze, aki nem része semmilyen felhatalmazó rendszernek, főleg nem nekem, írt egy sutkát, kitűnő kezdet!

"2012. tavasz
 A Népfelemelkedési és Jólétszintentartási államtitkár új közleményében ismertette a FIDESZ-Nemzetatya kormány legújabb akciótervét, mely ismertetésre az Orbán Viktorról elnevezett (valaha volt Népliget) O.V. Közgyarapodás és Tiszta tekintet ligetben került sor, narancsnyakkendős alsó-tagozatos diákok előtt.

A Totális Mindenjó Kormánya a következő lépéseket kívánja megtenni a Zemberek felhatalmazása alapján:

 - Az alkotmány, mely már elfér egy söralátéten, tartalmazza, hogy az Egyigaz Szent Korona (Egy Igazszent-Korona; Egy Igaz Szent Korona; Egy, Igaz Szent-korona - variációk Schmitt Pál ajánlásával) az egyetlen közösen vállalható út, aki ezen Tanok ellen él, az kiírja magát a közösségből (Matolcsy György Irodalmi Emlékdíj), valamint deklaráltan kommunistapogánnyá válik, ezzel egyidejűleg a Felemelkedés Gátjává is, így, mint a közre veszélyes FG-t, elzárással lehet sújtani.

- A Törvényes Államvallás, a KDNPizmus, gyakorlása kötelezővé válik minden vasárnap, mely a mindenkori adózott nettó bér 19,5%-ának átutalása a Nemzetszerető Történelemúr számlájára, egyben a Kötelezően Választható Történelemfeltárás munkacsoportban való munka napja is, melynek célja, hogy felderítse a körülményeit annak a hitelesen dokumentált ténynek, mikor Jézus (Názáreti) belépett a KDNP-be.

- A Pofátlan Kommunista Nagytőkére végső csapásmérés, melyre a Fülkeforradalmi Tanács vezetésével kerül sor. A PKN-szimpatizáns ettől kezdve népellenség, aki csak élősködik a közösségen, ezeket elkülöníteni és kiközösíteni kell. Annak megállapítására, hogy ki PKN-szimpatizáns, arra a A Zemberek Csodamegvalósító Kormánya létrehozza a Kommunistafelismerő és Katalogizáló Minisztériumot, amely bemondás (csak FIDESZ vagy KDNPista bemondóktól) alapján állapítja meg, és nyilvánítja ki, mint Népakaratot, hogy ki tartozik az említett körbe. 98%-os büntetőadót kell fizetni minden PKN-szimpatizánst foglalkoztató munkaadónak a kifizetett bér után, valamint a bér 56%-ra igényt tart a Stabilitási és Megerősödési Minisztérium. A kommunisták kirúgásától a Nyugdíjmentő és Felvigyázó Kormány 500.000 új munkahelyet remél.

- Akiről bebizonyosodik, hogy PKN-szimpatizáns és Nemzetellenség arra teljes vagyonelkobzás kirovása, majd a haverok között a vagyon felosztása. Ezzel az Új Nemzeti Felosztó-Kirovó Rendszer alapjainak megteremtése.

- Padlások kisöprése, mert kell.

- Az Élősködő Multicégek Minisztériuma új ideiglenes állandó adókat vet ki a Multikra (kivéve haverok).

- Az Utcai Forradalmárok, akik szembemennek a Nemzeti Fülkeforradalmár Kormány akaratával, simogató gumilövedékekkel való jobb irányba terelése.

Érezzék jól magukat és legyen szép napjuk! (Mindkettőt az Alkotmány szabályozza, azonnal végrehajtandó!)"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokazemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr882472706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása