HTML

Azok a Zemberek

Arról, hogy mit akarok, mire hatalmazok fel, mire kérek fel, én, a Zemberek.

Kis esti abszurd

2011.01.04. 02:07 azokazemberek

Újhelyes írás

Címkék: média orbán kormány helyesírás himnusz schmitt

Mint ahogy azt számtalan blog is megírta, bajok vannak a helyesírással kormányzati oldalon.

Ezt a visszataszító szocialista lejárató propagandát üldöznie kell a fülkeforradalom minden igaz gyermekének! A böszmék még nem érthetik, hogy csak a reformok keretében megújuló Újhelyes Szabály Rendszer (ÚjSZaR) alapjait fektetik le, amelyben a kimondott szó ereje írásban is meg kell, hogy mutatkozzon! (Forrás itt: fn.hu , hivatkozott rész: "Orbán Viktor hangsúlyozta, azért ragadott tollat, mert a kimondott szónak kisebb a súlya [...]")

Hogyan érhető el ez? Fonetika! Bűvös szó ez! Minek eltérni a kimondott és leírt szavaknak, mondatoknak? Nem lenne-e pofátlan™ (by John Lazarus) hazugság ez? Dehogynem!

Szép, példamutató magatartást már láthattunk Újévkor is, Jóképű Klasszbeszélgetőtől:

 Mi történt tehát? Nincs itt semmi látnivaló! Ki az, kérdezhetnénk, aki kimondja a második "d"-t az áldd áld vagy a második "v"-t a kedvvel kedvel szóban? Senki! Na ugye! Más a jelentése, de ezen nem szabad fennakadni, hiszen ott siet a szövegkörnyezet a segítségünkre!

Tehát előre Újhelyes írás! Ne haggyad magad, mer megláthattya minden pógár, ez lessz a jövő, Leminősítés Előrejelző Sámánnyaink tuggyák merre tart a világ!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokazemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr382558944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása