HTML

Azok a Zemberek

Arról, hogy mit akarok, mire hatalmazok fel, mire kérek fel, én, a Zemberek.

Kis esti abszurd

2010.12.20. 21:40 azokazemberek

Tarlós

Címkék: fidesz bkv tarlós nemzeti

Új, dinamikus és lendületes főpolgármesterünk, akinek annyira örültem, hogy végre nem a szerencsétlen Demszkyt kell szapulni, hanem lehet tapsolni és mosolyogni egy kellemes megjelenésű, határozott mélyépítőmérnökre. (Apropó, nem egyszerű megtalálni, hogy miért osztják a "Hűség a Hazáért" Nagykeresztjét, miután kiderült, hogy ezt az Igazolt Magyar Szabadságharcos Világszövetség adja (honlap itt: www.imszvsz.hu/), viszont arra a kérdésre, hogy mire, csak bejelentkezés után válaszolnak, gondolom én. Tarlós István önéletrajzában van, csak kíváncsi voltam, hogy mivel lehet villogni manapság.)

Szóval Kálmán Olgával beszélgetett Tarlós István, és arra a kérdésre (kicsit kompaktálom a megfogalmazást), hogy vajon miért rúgtak ki annyi balosok által kinevezett szakembert / ejtőernyőst (utóbbit nem sajnálom, félreértés ne essék) a BKV-tól, azt sikerült válaszolni, hogy: "Alkalmas embereket kellett találni alkalmas feladatra." Értem. Illetve nem értem, talán annyit, hogy "Az ejtőernyők most narancssárgák, a hozzáértés nem feltétel."

Tarlós István már azzal belopta magát a szívembe, hogy látványosan nem Magyarországon él. Két és fél hetet vártak a kifizetésre, hogy [demagógia, de valahol igaz, következik] a Gyulán, Békéscsabán és Győrött dolgozó adófizető polgár pénzét belepumpálják a BKV-ba.

Akkor a vállalkozói szektorból annyit üzennék, hogy a 30 60 90 napra kifizetett számlák még mindig általánosak ám, és ha két hét után csapkodná az ember az asztalt, hogy hol van a pénz, mert az jár, akkor nagyon kedvesen tessékelnék odébb!

Így a végére: ha már mélyépítőmérnöki diplomája van, akkor legalább a 4-es metrót nem lehetne gördülékenyen megcsinálni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azokazemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr522528907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása